Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!
Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

6 Kasım 2014 Perşembe

İlk Cointellect Ödememi Aldım!

http://cointellect.com/?code=9fc43eda

Yeni coin mine etme sistemlerinden birisi olan Cointellect, coin mine etme ve algoritma çözme konusunda ciddi kurumlarla yaptığı iş anlaşmalarını diğer kullanıcıların da para kazanmasına imkan verecek bir şekilde yapıyor ve böylelikle kazan-kazan durumunu oluşturmaya aracılık etmiş oluyor.

Coin sistemlerinin en önemli sorularından birisi de bir "scam" olup olmadığı, ödeme yapıp yapmadığı üzerine olmakta. İlk Cointellect ödememin ardından söyleyebilirim ki, bu bir "scam" değil ve ödemenizi saatler içinde, oldukça rahat bir şekilde alabilmektesiniz. Bu yazımda da ilk Cointellect ödememi birkaç gün önce nasıl aldığımı ve işlemlerin nasıl gerçekleştiğini anlatacağım.

Cointellect ödemelerini hesabınızda biriken para 10 euro'yu geçtiği zaman talep etmenize izin veriyor. Para durumunuzu sol tarafta bulunan panelden canlı olarak görebilme imkanınız var. Live Balance yazan kısımdaki para miktarı 10 Euro'yu geçtiyse ve ödeme almak istiyorsak öncelikle Collect yazısına tıklıyoruz.


Cointellect paramızı Dogecoin olarak almamıza izin veriyor veya PayPal aracılığıyla kazanılan miktarı yatırıyor. Ben PayPal aracılığıyla almayı tercih ettim. Aşağıda gördüğünüz satırlara PayPal adresinizin tanımlandığı mail adresini, bir alt satırına ise çekmek istediğiniz miktarı giriyor ve Get yazısına tıklıyorsunuz.



Yukarıdaki "Great Job" yazısı çıktığında ise ödemeniz işleme konmuş demektir. Ben bu işlemleri yaptığımda saat yaklaşık olarak 00:30 civarlarını göstermekteydi. aşağıda gördüğünüz caps ise PayPal'dan alınan bir ekran görüntüsü. Yani yaklaşık 8 saat içinde ödeme işleme konmuş ve gönderilmiş.


Aşağıda ise ödeme ekranındaki ayrıntıları ve çektiğim 11 €'nun kanıtını görmektesiniz.


Görüldüğü gibi, paranızın karşılığını şu an için Cointellect'te fazlasıyla almaktasınız. Siz de Cointellect dünyasına adım atmak için linki tıklayabilir, coin mine ederek para kazanmaya başlayabilirsiniz: http://cointellect.com/?code=9fc43eda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder