Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!
Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

4 Kasım 2014 Salı

Cointellect'e Para Ödemesi Nasıl Yapılır?

Yeni nesil coin mine etme sistemi olan ve bu konuda getirdiği yeniliklerle coin piyasasına yeni bir soluk taşıyan Cointellect, referansla üye alma sistemi ile sistemini işletmeye devam ediyor. Yeni gelecek yüksek kapasiteli makineleri ile de coin mine etmek isteyenler için yeni fırsatlar sunacak olan firma, sunduğu güvenli ve hızlı ödeme imkanıyla da rakiplerinden bir adım daha önde bulunmakta.

Cointellect'e para ödemesi nasıl yapılır? Cointellect'e para ödemesi yapmak güvenli bir işlem midir? Bu yazımızda bunlara dair bilgilendirme yapmak istiyoruz.

Cointellect'in ödeme sistemine yönlendirme aracı ScanVerify güvencesindedir ve günlük olarak düzenli kontrolleri gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Visa ve MasterCard'ın da güncel olarak kullandığı bir sistem olduğu için güven problemi yaşamak oldukça zor görünüyor.


Cointellect'e para ödemesi yapmak üç şekilde gerçekleşebiliyor: kredi kartı, banka kartı (ikisi de Master veya Visa olabilmekte) veya BitCoin alımı. Gelelim ödemeyi nasıl yapacağımıza:

Bilindiği gibi sistem davetiyeniz olmadan üye kabul etmiyor ve birisinin referansı altında üye olmanızı talep ediyor. Bu sebepten ötürü öncelikle BURAYA tıklayarak Cointellect sistemine üye oluyoruz. Üye olmamızın ardından kişisel panelimiz açılıyor.

Resimde gördüğünüz Contract Manager seçeneklerinin altında bulunan My Contracts veya Purchase Contracts seçeneklerinden herhangi birisini tıklıyoruz. İlki bizi eski ödeme yaptığımız sistemlere götürüp, ardından ödeme sayfasına yönlenebilmemizi sağlarken diğeri bu işlemi doğrudan gerçekleştirmekte.


 Ardından ise üstte bulunan Purchase Contract seçeneğine tıklıyoruz.


Çıkan seçenekler arasında alabileceğimiz çeşitli sistem paketleri bulunmakta. Ben starter ile başlangıç yaptığım için artık demo paketini alma imkanım bulunmuyor. Yine aynı şekilde sadece bir başlangıç paketine giriş yaptığım için de Premium ve Expert seçeneklerinin satın alınması benim için kapalı durumda.


Biraz daha altta üse limitsiz olarak alınabilen A1 ve A2 paketleri var. Bu paketlerin makinenin aylık elektrik ücreti gibi bazı sabit giderleri olduğunu da söylememiz gerekiyor. Bu yüzden en azından araştırmadan böyle bir paket almanızı tavsiye etmemekteyim. Üsttekilerden bütçenize uygun bir adedi sizin için yeterli olacaktır.


Resimdeki seçeneklerden istediğinizi satın almak için altlarında bulunan Buy yazısına tıklamanız gerekmekte. Öncelikle bizden bazı bilgilerimizi tekrar girmemizi isteyek.


Bunun ardından ise ödeme seçeneklerinden hangisini tercih etmek istediğimiz sorulacak.


Kredi kartıyla ödemek istiyorsak kart türünü Visa veya MasterCard olarak seçip bilgilerimizi girmemiz gerekmekte. Bunun ardından ise bankamız destekliyorsa site bizi 3D Secure sistemine yönlendirecek ve hem cep telefonumuza gelen onay kodunu, hem de kartın CSV numarasının bazı hanelerini girmemizi isteyecek. Bütün bunları tamamlamamızın hemen ardından ise ödeme işleme konulacak ve paket sistemimize tanımlanmış olacak. Tebrikler, artık siz de Cointellect dünyasındasınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder