Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!
Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

9 Kasım 2014 Pazar

Cointellect Paketimi Yükselttim


Son dönemlerin en popüler coin sistemlerinden birisi olan Cointellect, hem referans olan kişiye kazandırması, hem de günlük coin mine etme miktarı konusundaki başarısı ile günden güne popülerleşiyor. Sisteminin kısaca bilgisayarınızdan veya kiraladığınız makinalardan güç alarak algoritma çözmesi ve bu algoritmalar sayesinde coin üretimi prensibine dayandığını söyleyebileceğimiz Cointellect, şu anda mine ettiği coin olarak DogeCoin'i seçmiş durumda.

Üstte bahsettiğimiz makine kiralama, Cointellect'te kazanmak için yapabileceğiniz en hızlı ve en makul seçeneklerden birisi. Bu işlemi sadece bilgisayarınızdan yapmak istediğinizde kazancınız fazla olmuyor ve sistemden oldukça geri kalmış oluyorsunuz. Bunun yanında, hem makine kiralayıp hem de kendi bilgisayarınızda sitede bulunan programı çalıştırmanız mümkün.

Starter paketi ile başladığım ve şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadığım Cointellect hesabımda, paramın da yatmasının ardından bir gelişim sağlamaya karar verdim ve halihazırda bulunan ve günlük 2,2 Euro kazandıran Starter paketinin yanına bir de Pilot paketi ekledim.

(Daha önce konu hakkında yazdığım yazı için: http://cointellect-nedir.blogspot.com.tr/2014/11/ilk-cointellect-odememi-aldm.html )



Pilot paket, günde 5,5 Euro kazandırıyor ve bu şekilde 6 ay boyunca günlük ödeme almanıza imkan sağlıyor. Yani starter'da 3 ay süren ve daha az makine gücüne sahip paket imkanı, böylece birkaç katına çıkmış oluyor. Böylece Starter'dan alacağınız miktar yatırdığınız paranın 2 katıyken, Pilot'ta 3 katına çıkıyor. Pilot'a yatırdığınız paranın daha büyük bir miktar olduğunu da hesaba katacak olursak çok daha avantajlı olduğunu söylemek gerekli.

Ben de bu şekilde bir yatırım yapmayı tercih ettim ve öncelikle az para yatırdığım Starter paketinin getiri sağlamaya başladığını gördükten sonra karımı artırmayı hedefleyerek Pilot'u da kaynaklarıma ekledim. Şu anda günlük kazandığım paranın yaklaşık olarak 7,7 Euro olduğunu söylemem mümkün. Ayrıca bu parayı 10 Euro limitine ulaştığında PayPal hesabınıza veya Coin cüzdanınıza sorunsuz bir şekilde aktarabilmektesiniz.

Cointellect'e daha önce kayıt olmadıysanız, burada verdiğimiz davetiyeye tıklayabilir ve bir makine kiralayarak, coin mine etmeye ve para kazanmaya başlayabilirsiniz: http://cointellect.com/?code=9fc43eda

Buradan ise Cointellect'ten nasıl paket alınacağını takip etmeniz mümkün: http://cointellect-nedir.blogspot.com.tr/2014/11/cointellecte-para-odemesi-nasl-yaplr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder