Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!
Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

28 Kasım 2014 Cuma

Cointellect'te Kazandığınız Miktarı Artırabilirsiniz!



Son birkaç ayda oldukça popüler olan ve hem sorunsuz bir şekilde mining yapması, hem de hızlı ödeme seçenekleri sunmasıyla kullanıcıların ilgisini çeken Cointellect sitesi, internette çokça vakit geçirenlerin ve coin mining meselelerine aşina olanların da odak noktası olan sitelerden birisi konumunda.

Davetiyesiz kayıt kabul etmeyen Cointellect programına kaydınızı buraya veya üstteki resme tıklayarak yapmanızın ardından, nasıl kazanç sağlayacağınızı ve bu kazanç miktarlarını nasıl büyüteceğinizi ise birkaç maddeyle açıklamak istedik. Cointellect'te kazandığınız miktarı nasıl artırabilirsiniz

Coin Mine Edebilirsiniz: Bilgisayarınıza yüklediğiniz ve sizin adınıza verilmiş hesaba yönelik coin mine eden program sayesinde hem coin miktarınızı görebilir, hem de işlemci gücünüzü kullanarak coin kazanabilirsiniz. Ancak bu durumda bilgisayarınız bütün gün çalışsa bile kazanacağınız miktar yaklaşık olarak 1 Euro civarlarında olacaktır ve elektrik paranızla karşılaştırıldığında çok küçük miktarlarda kar etme imkanı bulacaksınız.

Makine Kiralayabilirsiniz: Cointellect, bilgisayarınızda çalışan ve coin mine eden bir programı desteklediği gibi, çoğunlukla kullanıcılar kontrat yaparak kazançlarını büyütmeyi tercih ediyorlar.

Kiraladığınız Makine Gücünü Artırabilirsiniz: Kullanıcılar genellikle ufak bir paket satın alarak gelir elde edip edemeyeceklerini görmelerinin ardından, daha büyük paketlere geçiş yapıyorlar. Örneğin 99 Euro'luk bir paketin getirisi 2 katı civarlarında oluyorken, 299 Euro'luk paket bunun 3 katını sağlamakta. Diğer üst paketlerde ise kazanç çok daha büyük bir artış gösteriyor. Dolayısıyla baştan büyük oynamak vakit kaybetmeden kazanç sağlamak için de iyi bir yöntem olabilmekte.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder