Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!
Cointellect ile Siz de Kazanabilirsiniz!

3 Kasım 2014 Pazartesi

Cointellect'in Diğerlerinden Farkı Nedir?

http://cointellect.com/?code=9fc43eda

BitCoin'in 2007'de hayatımıza girmesiyle ve coin sisteminin popülerleşmesine yol açmasıyla birlikte bu tarz sistemlerde de gözle görülür bir artış yaşanmaya başladı. Son günlerde hakkında en çok konuşulan sistemlerden birisi de Cointellect oldu. Gerek sosyal medyada, gerekse de çeşitli internet sözlüklerinde Cointellect hakkında yapılan yorumlar, sistemin bir vur-kaç olayı yerine paranızı mantıklı ve doğru yollarla artırmanızın yollarından birisi olarak görüldüğünün de bir göstergesi niteliğinde.

Coin sistemlerinin popülerliğinden kaynaklı olarak Cointellect, alanında ne ilk ne de son coin sistemi. Dolayısıyla bu sistem de onunla varolmadı ve onunla da bitecek gibi gözükmüyor. Ancak tam da bu noktada Cointellect'in diğer coin madenciliği sistemlerinden farkına bakmak gerekiyor.

Cointellect'in diğerlerinden Farkı nedir? Birçok coin sistemi, türlü teknik ayrıntılarla doludur ve ayrıntılara o kadar çok boğulursunuz ki bu durum bu sistemlerden para kazanmak uğruna sosyal hayatınızı, iş hayatınızı bile etkileyebilir. Sonuçta bunu bir ek gelir olarak görmek gerektiği için de hayatınızı kötü etkilemesine, sizi meşgul etmesine izin vermemeniz gerekmektedir. Cointellect ise oldukça basit bir arayüze ve sizden bağımsız olarak işleyen bir sisteme sahiptir.



Bazı coin sistemleri size doğrudan ödeme yapmamakta, bunu yatırım aracı olarak gören insanlara devretmenizi ve paranızı ondan almanızı beklemektedir. Bu da yine sizi uğraştıran bir aktivite olduğu kadar, dolandırıcılığa da doğrudan prim vermek demektir. Cointellect sisteminde ise araya aracı girmesine izin verilmez ve paranızı 10 Euro'nun üzerine çıktığı anda banka hesabı ödemesi yapma veya PayPal'ınıza alma imkanı sunar. Dolayısıyla kiraladığınız sistem kontratı bitmeden de paranızı parça parça geri alabilir, istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Cointellect sistemine referanssız üye almamak konusunda diğerlerine göre daha ısrarcıdır. Dolasıyısıyla eski bir kullanıcının referansını almak hem bu kişi için, hem de sizin için faydalı bir yöntemdir. Ayrıca sonrasında sizin de bir kullanıcıya Cointellect davetiyesi ile referans olmanız onun da size kazandırmasını sağlar ve böylece sistemi ona anlatmanızın bir teşekkürü olarak hesabınıza geçer.

Siz de Cointellect'e üye olmak için linke tıklayabilir, hızlı bir şekilde coin mine ederek para kazanmaya başlayabilirsiniz: http://cointellect.com/?code=9fc43eda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder